zondag 8 november 2009

taverne De Jachthhoorn


Schuin tegenover de Sint-Catharinakerk in het hartje van Hoogstraten vinden we taverne De Jachthhoorn. Samen met zijn team doet uitbater Hans Van den Broeck er alles aan om uw bezoekje geslaagd te maken. In de zomer is het er aangenaam terrassen in het zonnetje met zicht op de kerk en de Vrijheid. Maar ook 's winters is het gezellig vertoeven in het prachtige art nouveau interieur.

De Jachthoorn is in de omstreken bekend voor zijn uitgebreide koffiekaart. Voor de liefhebbers van de zware bieren zal de keuze ook moeilijk zijn door het grote aanbod.
En voor de honger heeft De Jachthoorn een aanbod van verzorgde snacks en pasta's. Alles wordt bereid met verse producten wat de kwaliteit enkel ten goede komt.

Omdat er wordt gewerkt met de kleine kaart kan De Jachthoorn u nog een rokerszone aanbieden waar u rustig en ongestoord een sigaretje kan roken en iets eten of drinken.
Naast de ouderwetse gezelligheid staat De Jachthoorn ook open voor de moderne tijd er is ook een free hotspot aanwezig waar de klanten gratis met hun laptop op internet kunnen of gebruik maken van onze openbare computer.

Openingsuren :
vanaf 9u tot 24u
Tel: 03 314 36 13 - Fax: 03 314 95 91
E-mail : info@taverne-jachthoorn.be