zaterdag 20 november 2010

Vakantie 2011- Spanje -Costa Calida

Vakantie 2011- Spanje -Costa Calida 50836 Villa Antojo  ( casacalida.es)De  gezellig ingerichte villa heeft een inkomhal, 2 slaapkamers, een badkamer, een woonkamer met eethoek. De keuken is volledig, o.a. voorzien van een koelkast met vriesgedeelte, koffieapparaat Senseo, waterkoker, vaatwasser, oven met grill enz. Verder is de woonkamer voorzien van airco ,satelliet tv, dvd-speler en stereo-installatie . Eén slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en is voorzien van airco. In de badkamer is douche, wc en een wastafel. De andere slaapkamer heeft 2 1-persoonsbedden en is eveneens voorzien met airco.  Beddengoed en handdoeken zijn in het huis aanwezig. In de tuin ligt een niervormig privé-zwembad van 8 m x 4 m. Er is tuinmeubilair voorzien op het  terras en aan het zwembad.

Gezellig tafelen op het schaduwrijk achterterras met prachtig uitzicht op de vallei maar ook zicht op het zwembad. Gebruiksvriendelijk staat de wasmachine geinstallleerd buiten maar wel vlakbij de keukenuitgang.

Rond de volledige tuin is omheining geplaatst en rond het zwembad nog extra afgeschermd voor meer privacy te creeeren.

Het is verboden te roken in deze villa. Eén huisdier is toegestaan.

Bij het gebruik van de airco word 3.5 ¤/dag extra aangerekend.

Het vakantiehuis ligt in Resort "Country Club" tussen Mazarrón en Urb.Camposol, op zo’n 15 minuten rijden van de zandstranden. Op het resort bevind zich een restaurant/taverne, reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal en jeu de boules banen. De dichtstbij liggende  shops, restaurants, supermarkt  vind u op Urb. Camposol op 5 min. rijden.

meer info


Geen opmerkingen: