zaterdag 8 januari 2011

Vakantie op een Resort a/d Costa Calida

Vakantie op een Resort a/d Costa Calida 50836 Villa Antojo  ( casacalida.es)De  gezellig ingerichte villa heeft eeninkomhal, 2 slaapkamers, een badkamer, eenwoonkamer met eethoek. De keuken is volledig, o.a. voorzien van eenkoelkast met vriesgedeelte, koffieapparaat Senseo, waterkoker, vaatwasser,oven met grill enz. Verder is de woonkamer voorzien van airco,satelliet tv, dvd-speler en stereo-installatie . Eén slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en is voorzien van airco. In de badkamer is douche,wc en een wastafel. De andere slaapkamer heeft 2 1-persoonsbedden en iseveneens voorzien met airco.  Beddengoed en handdoeken zijn inhet huis aanwezig. In de tuin ligt een niervormig privé-zwembad van8 m x 4 m. Er is tuinmeubilair voorzien ophet  terras en aan het zwembad.

Gezellig tafelen op het schaduwrijk achterterrasmet prachtig uitzicht op de vallei maar ook zicht op hetzwembad. Gebruiksvriendelijk staat de wasmachine geinstallleerd buiten maarwel vlakbij de keukenuitgang.

Rond de volledige tuin is omheininggeplaatst en rond het zwembad nog extraafgeschermd voor meer privacy te creeeren.

Het isverboden te roken in deze villa. Eén huisdier istoegestaan.

Bij het gebruik van de airco word 3.5¤/dag extra aangerekend.

Het vakantiehuis ligt inResort "Country Club" tussen Mazarrón en Urb.Camposol, op zo’n 15 minuten rijden vande zandstranden. Op het resort bevind zich een restaurant/taverne,reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal en jeu deboules banen. De dichtstbij liggende  shops, restaurants,supermarkt  vind u op Urb. Camposol op 5 min. rijden.

meer info


Geen opmerkingen: