maandag 31 januari 2011

Paardrijden in de bossen van Averbode

Paardrijden in de bossen van Averbode

Begeleide trektochten voor ervaren en onervaren ruiters. We nodigen je uit voor een tocht met één van onze paarden doorheen het natuurgebied De Merode in Averbode en Herselt. We rijden in groepjes van maximum 10 personen + begeleiding. Ook mensen die nog nooit op een paard gezeten hebben kunnen deelnemen. Je kan alleen komen of samen met vrienden. Ervaren ruiters krijgen voldoende mogelijkheden om te draven en te galopperen. Halverwege houden we een drankstop aan een taverne om even de benen te strekken. Voor het comfort van ruiter en paard rijden we enkel met kwalitatieve westernzadels. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website, mail of bel ons even.

Tot binnenkort!

Sven en Sophie

meer info


zondag 30 januari 2011

Stacaravan op recraetiedomein 2006

Stacaravan op recraetiedomein 2006 stacaravan te huur voor max 4 pers. mogelijkheid om te huren gedurende het hele jaar.(verwarming en water worden ook tijdens de wintermaanden niet afgesloten) nu reeds mogelijk om te reserveren voor 2011 (juli en augustus beperkt vrij) er zijn 2 slpk, waarvan een slpk met een twee persoonsbed en een slpk met 2 eenpersoonsbedden. badkamer met douche, wastafel en wc, ingerichte keuken met koffiezet, waterkoker, microgolf, koelkast, fornuis en keukenmateriaal. in de woonkamer heb je een eethoek en salon met tv en distributie, een radio/cd speler en dvd speler is er eveneens aanwezig. de wagen kan geparkeerd worden bij de caravan. Buiten is er een terras die voorzien is van de nodige tuinmeubelen. de stacaravan is gelegen op recreatiedomein blauwe meer te lommel midden in de rust van het kattenbos. op het recratiepark zijn er een 2 verwarmd buitenzwembaden met glijbaan en ook eentje voor de allerkleinste, er is een taverne met een speelveld aan de achterkant en petanque. er is ook een wasserette, supermarkt en een kinderanimatieclub. het enige dat u zelf moet meebrengen zijn badhanddoeken en je goed humeur voor al de rest zorgen wij. prijzen: buiten de schoolvakantie's, weekends en verlengde weekends aan 50¤/ nacht schoolvakantie's vanaf:250¤/week laagseizoen tot 525¤/week hoogseizoen. eindschoonmaak is in de prijs verrekend, er mag niet gerookt worden in de caravan en er zijn ook geen huisdieren toegelaten. Voor meer info en prijzen mail gerust, wij zullen u steeds zo snel mogelijk van de nodige info verschaffen.
meer info


zaterdag 29 januari 2011

Keuken en zaalhulp gezocht

Wij zijn op zoek naar een leuke, flexibele en spontane hulp in keuken en zaal.

Onze taverne restaurant is gelegen in de haven van Antwerpen dus eigen vervoer is noodzakelijk.

Uren en dagen overeen te komen.

 

meer info


vrijdag 28 januari 2011

Photoplay met touchscreen

Photoplay met touchscreen Photoplay met touchscreen ,zonder munt inworp,je kan onbeperkt spelen . Men kan alleen spelen , spelen tegen de computer als ook met twee,drie of vier personen. Dit toestel vindt men vaak terug in café's,taverne's of andere sportaccomodatie's .
meer info


donderdag 27 januari 2011

Jonge legkippen te koop

Uit eigen kwekerij, klaar voor de leg, volledig ingeént en gelewiekt zodat ze niet meer kunnen vliegen.

Ook raskippen, eenden en ganzen, siereenden, zwanen, kalkoenen, parelhoenen, pauwen, sierfazanten, ...te koop.

Bij ons kan u ook terecht voor dierenvoeders, kippenhokken, drink-en voederbakken, strooisel, ...

Vrije rondgang dierenparken, met gezellige taverne met speeltuin!

meer info


woensdag 26 januari 2011

Overgewicht of vervelende vetophoping?

Overgewicht of vervelende vetophoping?

Je kan er nu wat aan doen met gezonde voeding!

Ervaringen na 10 weken:

"ik voelde me fit en energiek vanaf de aanvang van het dieet, zeker niet slap"                                            verlies: 13kg  43jaar

"mijn inwendige leeftijd is met 18jaar afgenomen en zo voel ik mij ook"                                                      verlies: 15kg   64jaar

Gratis infoavond op 15 februari 2011 om 20.00u in Taverne 't Soete Dal te Zutendaal. Voor info: 0494/988 275

meer info


dinsdag 25 januari 2011

Stacaravan te huur Mail voor prijzen buiten hoogseizoen!

Zonnig, gezellig afgeschermd terras! - 2 slpk, waarvan een slpk met een twee persoonsbed en een slpk met 2 éénpersoonsbedden. - badkamer met douche en wc - ingerichte keuken met koffiezet, waterkoker, microgolf, koelkast, fornuis en keukenmateriaal en eetplaats- Woonkamer met salon met tv,dvd en radio. Er is privé parking voorzien voor uw wagen.

De Stacaravan is gelegen op camping Vennepark te Wenduine, is op wandelafstand van het strand en de duinen, het ligt op 2 KM van Wenduine en Blankenberge. Op de camping is er een verwarmd buitenzwembad en kinderzwembad welke gratis benut kunnen worden. Taverne met een speelveld en petanque. Wasserette, supermarkt en een frituur.

Bij aankomst wordt er een waarborg betaald van 100 euro. Prijzen zijn ALL IN (water, gas elec) MEER INFORMATIE: vandenberghe_ilse@hotmail.com

meer info


maandag 24 januari 2011

Volledige taverne toog

Volledige taverne toog Volledig in orde taverne toog met tapkranen en wasbakken, lichte kleur hout, wel zelf te komen afbreken. Ook nog een groot aantal glazen te verkrijgen
meer info


zondag 23 januari 2011

Stacaravan te wenduine

Stacaravan te wenduine stacaravan te huur voor max 6 pers. mogelijkheid om te huren gedurende het hele jaar.(verwarming en water worden ook tijdens de wintermaanden niet afgesloten) nu reeds mogelijk om te reserveren (juli en augustus beperkt vrij) er zijn 2 slpk, waarvan een slpk met een twee persoonsbed en een slpk met een stapelbed voor kinderen. badkamer met douche en wc, ingerichte keuken met koffiezet, waterkoker, microgolf, koelkast, fornuis en keukenmateriaal. in de woonkamer heb je een eethoek en salon met tv en distributie, een radio/cd speler en dvd speler is er eveneens aanwezig. er is privé parking voorzien voor uw wagen. de stacaravan is gelegen op camping vennepark te wenduine op wandelafstand van het strand en de duinen. de camping ligt op 2 km van blankenberge. op de camping is er een verwarmd buitenzwembad en ook eentje voor de allerkleinste, dit kan in de maanden juli en augustus gratis benut worden. er is een taverne met een speelveld aan de achterkant en petanque. er is ook een wasserette, supermarkt en een frituur. bed-, bad- en keukenlinnen moeten zelf worden meegebracht. prijzen: laagseizoen (buiten schoolvakanties): 180 ¤ midweek,125 ¤ weekend en 250 ¤ week hoogseizoen (schoolvakanties): 250 ¤ midweek,180 ¤ weekend en 350 ¤ week juli en augustus wordt er enkel per week verhuurd.eindschoonmaak is ten laste van de huurder of aan de prijs van 50 ¤. deze prijzen zijn all in (water, gas elec.)
meer info


zaterdag 22 januari 2011

Keuken en zaalhulp gezocht

Wij zijn op zoek naar een leuke, flexibele en spontane hulp in keuken en zaal.

Onze taverne restaurant is gelegen in de haven van Antwerpen dus eigen vervoer is noodzakelijk.

Uren en dagen overeen te komen.

 

meer info


vrijdag 21 januari 2011

Brasserie/Taverne te Aalst

Brasserie/Taverne te Aalst

U zoekt een brasserie-taverne, deze is gelegen op een van de mooiste plaatsen van Aalst met voldoende parking in de buurt, deze staat over te nemen voor kandidaten die verder willen bouwen aan het succes van de huidige eigenaars. Dit gebouw heeft een mooie uitstraling en is volledig instapklaar. Deze zaak omvat op het gelijkvloers, een terras voor 24 personen, een eetruimte voor 44 personen, bar, toilet en een volledig ingerichte HACCP conforme keuken. Op het verdiep is er een externe overdekte rookruimte, een seminariezaaltje voor 40 personen, keuken en waskamer. Het tweede verdiep heeft een living, bureel en slaapkamer. Dit verdiep kan eventueel volledig ingericht worden als appartement. Tenslotte is er een ruime zolder die verder afgewerkt kan worden en nog op een andere functie wacht . Overname handelsfonds - hogere prijsklasse - enkel ernstige kandidaten - huur per maand 1850 ¤ ***INFO UITSLUITEND OP KANTOOR *** KantoorDijkstraat 1249200 Dendermonde052/22 32 92 24u/24 7d/7 bereikbaar

meer info


donderdag 20 januari 2011

Hulp in keuken en zaal

Wij zijn dringend op zoek naar een keuken en zaalhulp.

Part-time : 20 u/week

Onze taverne-restaurant is gelegen in de haven van Antwerpen dus eigen vervoer is noodzakelijk

Geen weekend werk

Tel : 0498/117 388 of 0497/462245

meer info


woensdag 19 januari 2011

Horeca personeel

gezocht persoon voor in een taverne(regio bonheiden) te werken. mogelijkheid tot woonst met 2slpks na proefperiode. uren en loon te bespreken.

vooral klein keuken .

intresse geef maar een seintje via mail dan contacteer ik u

meer info


dinsdag 18 januari 2011

Cafe taverne

OVER TE NEMEN SFEER CAFE 8 MAANDEN OUD

VOLLEDIGE KEUKEN MEUBELS MUZIEK

KAN OOK DE VERNOOTSCHAP OVERNEMEN

LAGE OVERNAME

meer info


maandag 17 januari 2011

Paardrijden in de bossen van Averbode

Paardrijden in de bossen van Averbode

Begeleide trektochten voor ervaren en onervaren ruiters. We nodigen je uit voor een tocht met één van onze paarden doorheen het natuurgebied De Merode in Averbode en Herselt. We rijden in groepjes van maximum 10 personen + begeleiding. Ook mensen die nog nooit op een paard gezeten hebben kunnen deelnemen. Je kan alleen komen of samen met vrienden. Ervaren ruiters krijgen voldoende mogelijkheden om te draven en te galopperen. Halverwege houden we een drankstop aan een taverne om even de benen te strekken. Voor het comfort van ruiter en paard rijden we enkel met kwalitatieve westernzadels. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website, mail of bel ons even.

Tot binnenkort!

Sven en Sophie

 

meer info


zondag 16 januari 2011

zeer mooie anton pieck reprocuctie met kaarten (relief) ,ingedaderd, taverne

enkel op te halen

meer info


zaterdag 15 januari 2011

Stacaravan op camping

Stacaravan op camping wij verkopen onze stacaravan deze staat op camping beau rivage in de ardennen.hij is in zeer goede staat en er is ook een vierseizoenen voortent aan.hij wordt verkocht met volledige inboedel (nieuwe salon omvormbaar tot 2 pers bed,stapelbed, microgolf,grote frigo met diepvriezer met 3 schappen, waterkoker, tv en satelietschotel van tv vlaanderen jij moet juist nog een abonement aanvragen en dan kan je vtm,één enz... ontvangen,elektrisch fornuis,keukengerei,tuinmeubelen en bbq ) toilet met lavabo, aan de caravan is ook parkeerplaats voor 1 auto,de caravan staat op een mooie plek waar een volledige omheining aan is.er is riolering en waterleiding voorzien.de camping is gelegen aan een rivier waar je kan vissen (La Sure).op camping zelf is er een winkeltje taverne douche's en in de zomer verschillende aktiviteiten. www.campingbeaurivag.be er ligt ook laminaat.huur terrein is nog betaald tot einde februari 2011
meer info


vrijdag 14 januari 2011

Volledig vernieuwde horecazaak, ideaal voor restaurant, eetcafé of taverne. Restaurantruimte met bar, plaats voor 20 tafels van 2 personen, incl. uitgeruste horecakeuken met professionele dampkap en afzuigsysteem. Op de eerste verdieping een woonruimte bestaande uit een studio met 2 kamers en een zolderruimte in te richten als slaapkamer. Achteraan een ruim betegeld terras en tuin, autostaanplaats en een parkeerplaats in een overdekte stadsparking. Verkoop via immokantoor. Geen overname van cliënteel.Contacteer ons op 03/4884588 of 0478731740.
meer info


donderdag 13 januari 2011

Taverne tearoom over te nemen

Taverne tearoom over te nemen goed draaiende zaak met vast clienteel over te nemen wegens gezondheidsreden
meer info


woensdag 12 januari 2011

witte ijzeren leuning 6 m lang & +- 1 m 30 hoog Heeft enkel een nieuw laagje verf nodig. Ideaal voor aan balkon of terras te plaatsen maar kan ook dienen voor paardenliefhebbers voor paarden aan vast te binden (ideaal voor aan een stopplaats van café of taverne te plaatsen waar ruiters een drankpauze nemen ) vaste prijs 100 euro enkel bellen voor afspraak bij interesse op 0476 / 069 213
meer info


dinsdag 11 januari 2011

boom cenrtum 2850 ,dicht bij scholen mooi wandel plaats winkel zij straat mark zij straat elke woensdag alles licht bijna voor uw deur handelspand .gelijks vloer groot was vroeger taverne met groote keuken berging heel groot apparte dames en heren wc 2 ingangen buiten groote inkom hal 1 ste verdiep bijna met 7 slaapkamers salon heel groote keuken douche heren wc dames wc heel lange gang zolder moet nog afgewerkt worden .kan daar ook een apartement gemaakt worden groote zolder half plat half schuin dak,dicht bij 20KM naar brussel en 12 km naar antwerpen kiel vraagprijs 199000 .032132305*
meer info


maandag 10 januari 2011

Over te nemen

over te nemen cafe-feestzaal-taverne uitstekende ligging met grote keuken en een apparte woonst gelegen in een prachtig en een veel bezocht natuur gebied,ook zeer geschikt om uit te baten als restaurant overname te bespreken.
meer info


zondag 9 januari 2011

Kreta: appartement te huur

Kreta: appartement te huur

Het appartement is gelegen in heuvelland midden een olijfgaard van 7.000 m², aan de noordkust van Kreta, op 2 km van het kleine vissersdorpje "Agia Pelagia", dat op 25 km ten westen van de hoofdstad Heraklion ligt.Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 65 m², en omvat 2 tweepersoons slaapkamers met klimaatregeling en kleine safe. In de zitplaats zijn nog 2 divanbedden voorzien.Het is geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen.Gratis kinderbedje mogelijk op aanvraag.De eetruimte met zithoekje heeft een geïntegreerde volwaardige keuken, voorzien van alle benodigdheden. Badkamer met douche, lavabo, bidet en wasmachine.LCD Tv met satelietontvanger met de meeste Belgische en Nederlandse tv/radio zenders, DVD/MP3 speler, WIFI internet.Supermarkt op 200 m.

De prijs: ¤ 300/week voor twee volwassen personen, die samen gebruik maken van één slaapkamer!Bij een bezetting met meerdere gasten of een langere periode, is de prijs uiteraard bespreekbaar.Extra volwassene ¤ 70/week, kinderen tot 14 jaar ¤ 50/week1ste kind jonger dan 6 jaar wordt niet aangerekend.

Is inbegrepen:-Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek.-Verbruik van water en elektriciteit. -bed bad en keukenlinnen.-Gasten moeten enkel strandhanddoeken voorzien.-Klimaatregeling: te bespreken.

Heraklion is centraal gelegen op het eiland,minder dan 1.30 uur van de verste punten in alle richtingen.Het dorpje heeft alle nodige infrastructuur zoals: Restaurants, bars,tavernen, terrasjes, cocktailbars, supermarkten, bakker, slager.Het heeft diverse baaitjes, met kiezel of zandstranden.

-Twee Dokterspraktijken-Apotheek

-Privé eigenaars, Nederlandstalig

Voor meer inlichtingen kan U ons contacteren via

Email: salvatore.bel@gmail.com

tel. België Gsm  +32 496 277024

Griekenland Vast  +30 2810 812084 Gsm  +30 6948 446926

meer info


zaterdag 8 januari 2011

Vakantie op een Resort a/d Costa Calida

Vakantie op een Resort a/d Costa Calida 50836 Villa Antojo  ( casacalida.es)De  gezellig ingerichte villa heeft eeninkomhal, 2 slaapkamers, een badkamer, eenwoonkamer met eethoek. De keuken is volledig, o.a. voorzien van eenkoelkast met vriesgedeelte, koffieapparaat Senseo, waterkoker, vaatwasser,oven met grill enz. Verder is de woonkamer voorzien van airco,satelliet tv, dvd-speler en stereo-installatie . Eén slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en is voorzien van airco. In de badkamer is douche,wc en een wastafel. De andere slaapkamer heeft 2 1-persoonsbedden en iseveneens voorzien met airco.  Beddengoed en handdoeken zijn inhet huis aanwezig. In de tuin ligt een niervormig privé-zwembad van8 m x 4 m. Er is tuinmeubilair voorzien ophet  terras en aan het zwembad.

Gezellig tafelen op het schaduwrijk achterterrasmet prachtig uitzicht op de vallei maar ook zicht op hetzwembad. Gebruiksvriendelijk staat de wasmachine geinstallleerd buiten maarwel vlakbij de keukenuitgang.

Rond de volledige tuin is omheininggeplaatst en rond het zwembad nog extraafgeschermd voor meer privacy te creeeren.

Het isverboden te roken in deze villa. Eén huisdier istoegestaan.

Bij het gebruik van de airco word 3.5¤/dag extra aangerekend.

Het vakantiehuis ligt inResort "Country Club" tussen Mazarrón en Urb.Camposol, op zo’n 15 minuten rijden vande zandstranden. Op het resort bevind zich een restaurant/taverne,reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal en jeu deboules banen. De dichtstbij liggende  shops, restaurants,supermarkt  vind u op Urb. Camposol op 5 min. rijden.

meer info


vrijdag 7 januari 2011

Midweken in januari worden verhuurd aan 70¤ !!!!!

Bij boeking ontvangen onze klanten in januari en februari een waardebon van de taverne “Zeepolder”!!!!!!!

-Midweek van zondag 7 januari (17h) tot en met vrijdag 14 januari = 60¤!!!!!!!

-Midweek van zondag 16 januari (17h) tot en met vrijdag 21 januari (14h)=70¤!!!!!!

-Midweek van zondag 23 januari (17h) tot en met vrijdag 28 januari (14h)=70¤!!!!!!

 

De vakantiebungalow is gelegen in het vankantiepark Noordzeepark Zeepolder I in De Haan.

De site van het vakantiepark is : zeepolder.net

De bungalow heeft een ideale, rustige ligging met een wijd zicht op de Polders.

Voor meer info aangaande de bungalow gelieve onze site te raadplegen!!!

Jullie mogen gratis gebruik maken van alle sportterreinen die zich op het vakantiepark bevinden, tennisvelden, voetbalpleinen, speelplein met zandbak, openluchtzwembad…. Bij aankomst wordt jullie een welkomstgeschenk aangeboden.

De kinderen worden bij ons niet vergeten en krijgen eveneens een geschenkje!

Huisdieren zijn bij ons steeds welkom en logeren gratis!!!!

Onze website:users.skynet.be/zeemeeuw

Jullie kunnen altijd reageren via de website.

 

Voor meer inl. en prijzen kan men mailen of telef. 051/74.65.24 of 0494/34.03.47(bellen gaat sneller!) ,onze mails proberen wij elke dag na te zien.

 

 

meer info


donderdag 6 januari 2011

Creta: appartement te huur

Creta: appartement te huur

Het appartement is gelegen in heuvelland midden een olijfgaard van 7.000 m², aan de noordkust van Kreta, op 2 km van het kleine vissersdorpje "Agia Pelagia", dat op 25 km ten westen van de hoofdstad Heraklion ligt.Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 65 m², en omvat 2 tweepersoons slaapkamers met klimaatregeling en kleine safe. In de zitplaats zijn nog 2 divanbedden voorzien.Het is geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen.Gratis kinderbedje mogelijk op aanvraag.De eetruimte met zithoekje heeft een geïntegreerde volwaardige keuken, voorzien van alle benodigdheden. Badkamer met douche, lavabo, bidet en wasmachine.LCD Tv met satelietontvanger met de meeste Belgische en Nederlandse tv/radio zenders, DVD/MP3 speler, WIFI internet.Supermarkt op 200 m.

De prijs: ¤ 300/week voor twee volwassen personen, die samen gebruik maken van één slaapkamer!Bij een bezetting met meerdere gasten of een langere periode, is de prijs uiteraard bespreekbaar.Extra volwassene ¤ 70/week, kinderen tot 14 jaar ¤ 50/week1ste kind jonger dan 6 jaar wordt niet aangerekend.

Is inbegrepen:-Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek.-Verbruik van water en elektriciteit. -bed bad en keukenlinnen.-Gasten moeten enkel strandhanddoeken voorzien.-Klimaatregeling: te bespreken.

Heraklion is centraal gelegen op het eiland,minder dan 1.30 uur van de verste punten in alle richtingen.Het dorpje heeft alle nodige infrastructuur zoals: Restaurants, bars,tavernen, terrasjes, cocktailbars, supermarkten, bakker, slager.Het heeft diverse baaitjes, met kiezel of zandstranden.

-Twee Dokterspraktijken-Apotheek

-Privé eigenaars, Nederlandstalig

Voor meer inlichtingen kan U ons contacteren via

Email: salvatore.bel@gmail.com

tel. België Gsm  +32 496 277024

Griekenland Vast  +30 2810 812084 Gsm  +30 6948 446926

meer info


woensdag 5 januari 2011

Midweken in januari worden verhuurd aan 70¤ !!!!!

Bij boeking ontvangen onze klanten in januari en februari een waardebon van de taverne “Zeepolder”!!!!!!!

 

-Midweek van zondag 16 januari (17h) tot en met vrijdag 21 januari (14h)

-Midweek van zondag 23 januari (17h) tot en met vrijdag 28 januari (14h)

 

De vakantiebungalow is gelegen in het vankantiepark Noordzeepark Zeepolder I in De Haan.

De site van het vakantiepark is : zeepolder.net

De bungalow heeft een ideale, rustige ligging met een wijd zicht op de Polders.

Voor meer info aangaande de bungalow gelieve onze site te raadplegen!!!

Jullie mogen gratis gebruik maken van alle sportterreinen die zich op het vakantiepark bevinden, tennisvelden, voetbalpleinen, speelplein met zandbak, openluchtzwembad…. Bij aankomst wordt jullie een welkomstgeschenk aangeboden.

De kinderen worden bij ons niet vergeten en krijgen eveneens een geschenkje!

Huisdieren zijn bij ons steeds welkom en logeren gratis!!!!

Onze website:users.skynet.be/zeemeeuw

Jullie kunnen altijd reageren via de website.

 

Voor meer inl. en prijzen kan men mailen of telef. 051/74.65.24 of 0494/34.03.47(bellen gaat sneller!) ,onze mails proberen wij elke dag na te zien.

 

meer info


dinsdag 4 januari 2011

Schilderdij: 'De gitaarles'

Schilderdij:

Handgemaakte schilderij halve kruisjessteek, voorstellende 'de gitaarles', gemaakt uit DMC-motvrije wol, eenvoudige houten kader.

Mooi in een taverne, living, boerderij, enz.

Bekijk ook de andere zoekertjes, mooie koopjes!!

meer info


maandag 3 januari 2011

Schilderij: het melkmeisje

Schilderij: het melkmeisje Handgemaakte schilderij halve kruisjessteek, voorstellende 'het melkmeisje' gemaakt uit DMC-motvrije wol, eenvoudige houten kader. Mooi in een taverne, living, boerderij, enz. Bekijk ook de andere zoekertjes, mooie koopjes.
meer info


zondag 2 januari 2011

Ref. 9394-Chalet op 800 meter van strand

Ref. 9394-Chalet op 800 meter van strand Oostduinkerke - in residentieel vakantiedomein met open zwembad, sport en speelpleinen, vijver, taverne, pizzeria, enz...Instapklare mooi afgewerkte chalet met op gelijkvloers 2 slaapkamers met lavabo, badkamer met hoekbad, lavabo en toilet, op 1° verdieping living met open keuken, speksteenkachel voor verwarming, op 2° verdieping bureel of slaapruimte voor 2 personen - bel Pol ook op zon-en feestdagen 0475-401104, of bezoek bureel Broker Oostduinkerke, Leopold II laan 83 a, recht tegenover "De Mikke", met ruime parking, of bel 058/51.11.11
meer info


Laatst overblijvend januariweekend van vrijdag 14 januari tot en met zondag 16 januari wordt verhuurd aan een supersoldenprijsje van 70¤ ipv. 90¤ ipv. 120¤!!!!!!

 

Tevens in de maand januari is er een speciale actie: bij boeking van een weekend ontvangen de klanten een kortingsbon in de taverne van ZEEPOLDER I.

 

Wat betreft de overblijvende perioden, gelieve onze site te bekijken en klik op kalender!!

 

De vakantiebungalow is gelegen in het vankantiepark Noordzeepark Zeepolder I in De Haan.

De site van het vakantiepark is : zeepolder.net

De bungalow heeft een ideale, rustige ligging met een wijd zicht op de Polders.

Voor meer info aangaande de bungalow gelieve onze site te raadplegen!!!

Jullie mogen gratis gebruik maken van alle sportterreinen die zich op het vakantiepark bevinden, tennisvelden, voetbalpleinen, speelplein met zandbak, openluchtzwembad…. Bij aankomst wordt jullie een welkomstgeschenk aangeboden.

De kinderen worden bij ons niet vergeten en krijgen eveneens een geschenkje!

Huisdieren zijn bij ons steeds welkom en logeren gratis!!!!

Onze website:users.skynet.be/zeemeeuw

Jullie kunnen altijd reageren via de website.

 

Voor meer inl. en prijzen kan men mailen of telef. 051/74.65.24 of 0494/34.03.47(bellen gaat sneller!) ,onze mails proberen wij elke dag na te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

meer info


zaterdag 1 januari 2011

Stacaravan te Wenduine -99

Stacaravan te Wenduine -99 Grote stacaravan te Wenduine ( 2 km van De Haan en 3 van Blankenberge)Caravan = 10m X 3m en op wandelafstand van duien en strand Omvat - 3 slaapkamers ( 1 x 2 persoonsbed en 2x2 stapelbedden)- aparte eethoek (ook nog omvormbaar voor 2 slapers)- grote ruime zithoek- ruime keukenblok met frigo, spoelbak en ruime opbergruimte- badkamer met zitbad/douche , lavabo en toilet. - tuinhuis op terrein (terrein is ongeveer 80 vierkante meter)- parkeerplaats naast en op terrein caravan   Staat op gezellige camping waar zich taverne, frituur, winkel, speeltuin, pingpong tafels, afgesloten voetbalterrein bevind. Tevens vind je containers voor papier, tuinafval en grof vuil op de camping. Naam camping = www.newcampingideal.be  DOE JE BOD en misschien word ze weldra de Uwe want WEG = WEG aangezien ik mobilhome heb aangeschaft, de microbe van het reizen hiermee te pakken heb.  Nog verdere vraagjes, info of fotokes nodig ? Just shoot and ask
meer info